T: +381 60 3322213 E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Logomir

Gruvlend!

Gruvlend! je nezavisna produkciona i izdavačka kuća iz Beograda, koja radi u oblasti audio i video produkcije, medija i zabave, pod sloganom " kreativna rešenja za sledeći vek." Izdavačka kuća je regionalno poznata po radu sa svojim prvim klijentom, beogradskim hit bendom "Zemlja gruva!"

Ne samo da je Logomir osmislio i uradio kompletan vizualni identitet "Gruvlenda" zajedno sa kompletnim promo materijalom, nego je za ovu priliku stvorio i legendu iza njegovog nastanka, proglašavajući Gruvlend! 2009 godine nezavisnom zemljom koja je proglasila otcepljenje od ostatka sveta i uvela mu vize.

Nakon što je debi album benda "Zemlja gruva" pod nazivom "WTF is Gruvlend?" u maju 2010 objavljen za besplatno preuzimanje sa sajta, postavljen je presedan u istoriji muzičke scene Srbije, primer koji je nakon toga mnogo puta praćen od strane drugih srpskih bendova. Rezultat toga bio je veoma blizak odnos sa publikom, što je bend učinilo jednim od najpopularnijih novih bendova u Srbiji, a usledile su i brojne nagrade publike i kritike.

Nakon što je Logomir dizajnirao oblik, ukus i mieis brenda Gruvlend!, sa naglaskom na modernom dizajnu dopadljivom najmlađima, on je integrisan i u novi vebsajt, vizit karte, memorandume, zastavu, kao i na sve ostale promotivne materijale i akcije od samog osnivanja do danas. Sa ponosom kažemo da je svaka reč iz objava za medije izdavačke kuće i onlajn promo materijala izašla iz našeg studija. Isto tako, Logomir je dizajnirao i logo benda "Zemlja gruva!" kao i identitet i organizaciju uspešne serije žurki pod nazivom "Gruvlend Sessions!".

More in this category: « Ecotech

O nama


Logomir je kreativni studio iz Beograda sa velikim iskustvom u oblastima brendinga, vizuelnog identiteta, marketinga i dizajna.

Ko je onlajn?

Ko je na mreži: 43 gostiju i nema prijavljenih članova

Prijavite se na naš bilten

Ostavite vašu email adresu ukoliko želite da tek ponekad primite naš bilten

Ili se povežite sa nama