T: +381 60 3322213 E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Logomir

B2MV Agencija za poslovno savetovanje

Agencija za poslovno savetovanje B2MV iz Beograda je jedna od vodećih srpskih kompanija iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu (BZR). Agencija nudi i širok spektar poslovnih usluga iz oblasti organizacije i kontrole bezbednosnih procesa, sistema upravljanja bezbednosću, kao i usluge pravnih poslova, marketinga i finansija.

Kada je Agencija B2MV angažovala Logomira da dizajnira vizualni identitet kompanije od nule, glavni fokus nije bio samo da unapređenju onlajn prisustva, nego i na oblikovanju profila kompanije, i vizualnom predstavljanju visokog kvaliteta i pouzdanosti usluga, sa naglaskom na jakoj politici brige o klijentima. Vizualni identitet morao je obuhvatiti stabilnost i pouzdanost na terenu, a istovremeno zadržati korporativni i minimalistički čist imidž.

Pod osmišljenim sloganom "Sasvim sigurno", zajedno sa lansiranjem novog vebsajta, Logomir je pokrenuo uspešnu masivnu reklamnu kampanju za promociju usluge izrade Akta o proceni rizika - uključujući flajere, veb flajere, ciljanu i-mejl kampanju, internet video oglase, Adwords kampanju. Da bi dodatno podržali kampanju, urađen je i novi dizajn kompletne poslovne dokumentacije, sa istaknutim žutim zaštitinim šlemom kao glavnim elementom dizajna. Nakon izrade detaljne knjige grafičkih standarda, Logomir je specijalno za klijenta razvio set vežbi istezanja na radnom mestu, zajedno sa kompletnom produkcijom serije video klipova istih.

More in this category: « Gruvlend! The City »

O nama


Logomir je kreativni studio iz Beograda sa velikim iskustvom u oblastima brendinga, vizuelnog identiteta, marketinga i dizajna.

Ko je onlajn?

Ko je na mreži: 33 gostiju i nema prijavljenih članova

Prijavite se na naš bilten

Ostavite vašu email adresu ukoliko želite da tek ponekad primite naš bilten

Ili se povežite sa nama